Bondegårdsferie med hest. Bondegårdsferie med hest.

Bondegårdsferie

Rideferie

Ridelejr

Ferie

Stuehuset

Priser

Vores heste

Links

Bondegårdsferie 2008

Bondegårdsferie 2009

Bondegårdsferie 2010

Bondegårdsferie blog

Forside

Ferie på landet

Bondegårdsferie i Jylland kan være andet end at klappe heste og at falde over geder, katte og kyllinger på gårdspladsen. En ferie på landet, her på Lystgaarden, kan f.eks. være et rigtig godt alternativ til et sommerhusophold. Hvis én dag er planlagt til Legoland, en anden til en tur i "Løveparken" Givskud Zoo, en tredje dag til saltvandsakvariet Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg, en fjerde dag til ferskvandscentret Aqua i Silkeborg osv., er en bondegårdsferie på Lystgaarden altså lige det helt rigtige valg.
På grund af Lystgaardens centrale placering i det sydlige Midtjylland er der stort set lige korte afstande til alt.

Her er mulighed for total afslapning ind imellem udflugterne og et hyggeligt køkken til at forberede køletaskens indhold til turene ud i det danske ferieland. Vi stiller os naturligvis gerne til rådighed med råd og vejledning når bondegårdsferiens udflugtsmål skal planlægges.

Det danske vejr er som bekendt ikke til at stole på, men heldigvis er der ikke længere end 17 km. til de nærmeste badecentre i Brande eller Grindsted hvis en dukkert skulle blive akut påkrævet i kulde og rusk. Hvis vejret derimod viser sig fra sin bedste side og vesterhavet lokker uimodståeligt, så tager det mindre end en time til Blåvand, Vejers, Henne eller hvad de forjættede badestrande nu hedder. Ringkøbing fjords utroligt børnevenlige strande ligger mindre end 30 minutters kørsel herfra. Ringkøbing fjord er også specielt velegnet til windsurfing, hvis det er dén sportsgren der skal dyrkes i ferien. Kvie sø, med Danmarks reneste badevand, minigolfbane og pandekagehus er en anden bademulighed indenfor små 25 km.
Kom så ikke og sig at bondegårdsferie er kedelig ferie på landet, bare fordi man ikke er så vild med dyr!

Bedsteforældre og børnebørn i familiehygge på bondegårdsferie.
Bondegårdsferie i kano.
Bondegårdsferie med heste og idyl.
Bondegårdsferie med heste - i skyggen.

ferie på landetBondegårdsferie ferie på landet lystgaarden.dkbondegårdsferie lystgaarden.dk